La domiciliu

Exercițiul 1
Cu acest exercițiu vă puteți întări mușchii umărului și gâtului. Stați drept. Picioarele sunt lățimea umerilor. Acum întindeți brațele drepte. Rămâi în această poziție timp de 15-20 de secunde. Repetați acest exercițiu de trei până la cinci ori.
Exercitarea 2
Acesta este un exercițiu pentru a promova mobilitatea în gât și umerii. Stai în picioare pe un scaun. Plasați mâna dreaptă pe partea stângă a capului și plasați-vă capul în dreapta. Brațul stâng este întins. Țineți această poziție timp de aproximativ 15-20 de secunde și apoi comutați părțile laterale. Apoi, îndoiți capul în timp ce întăriți ușor presiunea cu mâna pe spatele capului. Repetați exercițiul de două ori.
Exercitarea 3
Stați ușor. Dacă aveți, luați o mică gantere în fiecare mână. Dar funcționează fără ea. Împingeți brațul drept înainte și în sus. În același timp trageți brațul stâng departe și în jos. Asigurați-vă că corpul superior nu se rotește. Țineți tensiunea și apoi schimbați părțile laterale. Repetați acest exercițiu de opt ori. Acest exercițiu sprijină pieptul și mușchii umărului.
Exercitarea 4
Următorul exercițiu este utilizat în principal pentru a întări mușchii picioarelor. Stați în poziție verticală și puneți-vă mâinile pe interiorul genunchilor. Apoi împingeți genunchii spre interior în timp ce vă țineți mâinile împotriva ei. Țineți presiunea timp de aproximativ 10 secunde. Repetați exercițiul de mai multe ori.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul