Ziduri de sprijin: trebuie să fie conștienți

constructii O înțelepciune importantă și fundamentală în construcția de amenajare a teritoriului este suspendată și îndiguiri au „interceptat“ - care este sprijinit - sunt. De asemenea, puteți utiliza pereți în acest scop. Dar ceea ce trebuie luat în considerare și modul în care suportul trebuie planificat și realizat corect, puteți citi în acest articol.

Atașați taluzurile

Dacă există o pantă sau un tărâm pe proprietate, trebuie să o fixați corespunzător. In multe cazuri, îndiguiri fi cauzată și de rambleierii necesare sau îngrămădit porțiilor individuale în complot, pentru a obține o suprafață plană.

În principiu, pentru asigurarea unei pante: mai abruptă și mai panta, cu atât mai mult peretele opus trebuie să fie pentru a intercepta terasament.

Tipuri de pereți adecvați

Un perete poate fi confecționat dintr-o varietate de materiale - dar nu fiecare perete este suficient de stabil pentru a asigura o pantă. sunt posibile, inclusiv: pereți

  • de inele de plantare sau pietre de plantare mai multe aici
  • un perete de beton
  • un zid de piatră naturală
  • un gips-carton (nu pietre mortar)
  • ​​un zid de cărămidă
  • un zid de

de piatra terasament În orice caz, greutatea pantei trebuie întotdeauna să fie evaluată în mod corespunzător (presiunile pământului predominante) și peretele de reținere pentru panta proiectată și acoperită corespunzător. Pentru presiuni ale pământului care depășesc o anumită înălțime (o anumită înclinare și o lungime a pantei) trebuie ridicate pereții grei.

perete ziduri grele grele sunt caracterizate prin aceea că baza peretelui este făcută în special largă - în general, este de aproximativ o treime din înălțimea totală a peretelui. Peretele larg de rulare poate fi (dar nu neapărat) sus întinerit apoi. Acești pereți sunt numiți și pereți grei.

Ca și în cazul tuturor pereților stabili, este important să aveți o bază deosebit de stabilă și aici. Este fundamentală o așa-numită înfrumusețare a fundației (adică o adâncime suficientă a fundației). În plus, fundația trebuie să fie, de asemenea, făcută suficient de stabil și calitatea betonului în conformitate cu înaltă (C25 / 30 este prescris pentru fundații mai puțin încărcate, în funcție de Mauerart trebuie sa mergi cu calitatea betonului mult mai mare.

Fundația trebuie să prezinte, de asemenea, un strat de pietriș sau un strat de pietriș von Sfaturi și trucuri Staticile unui perete de reținere sunt complicate și trebuie să fie atent calculate construcția necesară a pereților de planificare cele mai bune o experiență grădinari peisaj care efectuează pentru calculele necesare și pot face specificații pentru grosimea peretelui, materiale și fundație. să fie în siguranță.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul