Srca izrađena od porculana kao ukrasni element

Srca izrađena od porculana lijep su ukrasni element. Možete ga objesiti na male darove ili ih koristiti za uređenje zidova. Kako je skupo porculansko srce i kako možete sami bojati ili čak i sami, možete ga pronaći u sljedećem članku.

Koliko su skupe srca porculana?

Porculanska srca dostupna su od interijera ili online za malo novca. Paket od 12 bijelih srca s veličinom od 4,8 x 2 cm troškova na tischdeko-shop.de 9,95 €. U de.dawanda.com 3 bijela porculanska srca s pričvrsnom rupom košta 2.20 €. (Stand: November 2014) individuell Prilagodba porculanskog srca

Možete jednostavno slikati bijele porculanske srce s porculanskim olovkama ili porculanskim bojama ili staviti s naljepnicama od porculana. Također možete ga obojiti u potpunosti ili ga ukrasiti finom zlatnom granicom.

Izrada samog porculanskog srca

S jednostavnim kućnim sredstvima, čak možete napraviti porculan koji je vrlo sličan u svojoj konzistenciji i boji plemenitom porculanu. Recept i upute dostupne su ovdje. Da biste oblikovali srce, možete upotrijebiti kutiju kolačića ili kalup za pijesak.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar