Razni

Vrtni trendovi 2014 - Ljepota i blagodat

Vrtni trendovi 2014 - Ljepota i blagodat

Proljeće je kreativna sezona. To je vrijeme kada svaki vlasnik vrta i ljubitelj svježeg zraka gura otvorena vrata i prozore i baca novu energiju u dizajn "druge dnevne sobe". Sad će okvir biti stvoren za najljepše sate godine, kada se obitelj sjedi na mračnim večerima i uživa u ljepoti prirode. U vlastitoj imovini svaki vrtni fan je slobodni umjetnik.

Tržište nekretnina u 2016 - što se mijenja i što su trendovi već jasno

Tržište nekretnina u 2016 - što se mijenja i što su trendovi već jasno

Također, u 2016. godini i dalje vrijedna ulaganja u nekretnine vozilo, uz neki gradovi imaju u tom pogledu i dalje u vodstvu. Trenutno najpoželjnija apartmani u Berlinu, ali ponuda je sada manje-više iscrpljeni, tako da su mogućnosti za ulaganja su relativno rijetki. Nakon nekog vremena slijedi Hamburg (13 posto) i Frankfurt (12 posto).

Ytong U-ljuska - sa i bez armature

Ytong U-ljuska - sa i bez armature

ČAk i sa U-ljusci izrađenim od Ytong, napori za oplatu za sidra, nadvoja ili grede mogu se značajno smanjiti. Ono što čini posebne značajke ovog laganog građevinskog materijala u U-ljusci, možete pročitati ovdje. Pozadinske informacije Ytong je gazirani beton izrađen pušenjem i otvrdnjavanjem parom. Građevni materijal je vrlo lagan, ali i prilično čvrst i ima izvrsna svojstva toplinske izolacije.

Metoda lima krom čelika - što je to?

Metoda lima krom čelika - što je to?

Tko ima vlažnom podrumu, povremeno ponovno čuje od kroma metode čeličnog lima za pomoć. Što je to točno, i kako se to radi, detaljno objašnjen u sljedećem članku. O kad bi ga primjenjuju, i gdje to ima smisla. kapilara Svaki građevinski materijal sadrži u unutrašnjosti najmanji šupljina, tzv kapilare.

Cijena ključ u ruke drvene kuće

Cijena ključ u ruke drvene kuće

norveški brvnara ili mediteranskom drvene kuće, ali i bavarski okusom dom drveni uživa sve veći entuzijazam. Ali ne samo toplo i skladan izgled, ali i želja za ekološko stanovanje i energetski učinkovitih kuća neka drvena kuća u fokusu homebuilders sve više i više. Budući da se ne isplati graditi drvenu kuću na vlastitom snagom, ovdje je pribjegao mogućnosti ključ u ruke ponude u velikoj raznolikosti, različitih veličina i dizajna.

Trošak naknadnih balkon prilozima

Trošak naknadnih balkon prilozima

Nije svaka kuća ima balkon od samog početka, no, uzgoj je moguće u većini slučajeva. Trošak ovog premjestiti na različitim visinama, ovisno o tome kako balkona biti dizajniran od jednostavnih Vorstell balkona dok usidren na pročelje konzolni balkon je sve u našim podacima. Planiranje balkona Da li vam se sviđa miran - ili bolje živ.

Izgradite policu za utičnicu - isplati li se?

Izgradite policu za utičnicu - isplati li se?

Plug-in police su popularna opcija za pohranu podruma i spremišta, a ponekad i za garažu. Visoki nosivi kapacitet, osobito metalnih polica i podesivih police, čini ih svestranima. Bilo da je vrijedno izgraditi policu za utičnicu i što vam je potrebno, pročitajte ovdje. Prednost cijena u DIY Ako pogledate hardver trgovine - ili u švedskim trgovinama namještaja - naći ćete plug-in police u mnogim različitim verzijama za vrlo razumnu cijenu.

Izgradite ogradu od nehrđajućeg čelika od montažnih dijelova

Izgradite ogradu od nehrđajućeg čelika od montažnih dijelova

Jedan od najvažnijih materijala za izgradnju ograde sam po sebi je nehrđajući čelik. Naravno, visokokvalitetni materijal ima svoju cijenu, ali mora se uzeti u obzir da je stvoren odgovarajući ograđeni sklop za životne dobi od dvadeset godina i više. Mnogi postovi i punila su dostupni na tržištu. Gotovi dijelovi s pričvrsnim uređajima sprječavaju podešavanje Nehrđajuća čelična ograda može se vrlo lako ugraditi zbog velikog izbora stupova i gotovih ispuna.

Koji su troškovi izgradnje strojarnice?

Koji su troškovi izgradnje strojarnice?

Stroj trgovine uglavnom se koriste za stambenu poljoprivrednu opremu, ali se također koriste u drugim oblicima trgovine. Dostupni su u različitim izvedbama, na primjer izrađeni od čelika, armiranog betona, ploča od drva i noktiju. Troškovi također variraju - dajemo smjernice za vašu orijentaciju. Različiti materijali za strojarnice Strojna dvorana kao čelična konstrukcija: Dvorane izrađene od čvrstog čelika izdržati mnogo desetljeća.

Masivna kuća s podrumom: trošak dom iz snova

Masivna kuća s podrumom: trošak dom iz snova

masivna kuća sa podrumu kuće kupnje san je par za mnoge ljude. Svatko zna da takva kuća nije jeftina. Gdje su tekuće cijene - i što treba uzeti u obzir vlasnike zgrada? Bijela kada - ili crna kadica? Prefabricirani podrum od betona danas je češći od zidarske varijante. Beton podrum, takozvani „bijeli kace”, imajte na profesionalnom dizajnu bolje uskoj i zavoja pouzdano protiv rasta plijesni.