Mortar galeata: nu numai pentru mortar

de construcții mortar găleată în număr suficient pentru a fi pe șantier - acestea sunt ceva de genul universal Anrühr- și dispozitiv de transport pentru tot. Câte versiuni diferite ale acestei părți simple, dar indispensabile, puteți citi aici în acest articol.

Amestecarea și transportul

Cupa de mortar nu poate fi utilizată doar pentru a transporta mortar pe șantier.

  • Dar, de asemenea, pentru amestecarea sau transportul ipsos sau
  • vopsea sau
  • pentru a obține apă

O dimensiune standard standard pentru galeata de mortar este de obicei 20 de litri. Formele pot varia de aici, de la rotunde la unghiulare, cu deschideri largi sau înguste. Materialul este de obicei din material plastic, iar culoarea tipică este neagră aici.

Practice sunt, de asemenea, montate intern Litermaße, care sunt oarecum mai precise cu găleți înalte, înguste. Deci, puteți estima cantități relativ precise, puteți dilua sau pur și simplu măsurați. Cu toate acestea, vasele cu cea mai largă deschidere posibilă sunt mai practice atunci când vine vorba de cea mai bună amestecare posibilă a conținutului.

Priced includ cupă mojar pentru cele mai ieftine auxiliare de construcții, în cele mai multe cazuri, prețurile variind de la 2,50 euro sau chiar mai jos, care, în cazuri rare până la 5 euro pentru versiunile deosebit „stabile“ să fie necesară o dată.

surse de pe Internet plasticwelt.de

  • de plastic Mondială Aici puteți cumpăra aceeași găleată mortar de la un stoc suficient - 10 oferte din lume de plastic aici pentru prețul de doar 20 de euro.
  • Collomix collomix.de Specialistul pentru amestecare - în special în domeniul instalațiilor de amestecare și agitatoarelor, este de asemenea un specialist în amestecarea găleților și a cuburilor de mortar.
  • Tool Outlet werkzeug-outlet24.de Bineînțeles că există și o întreagă colecție de tuburi de mortar diferite, în diverse dimensiuni, forme și modele, în orificiul de scule.

Cum să economisiți costurile

Camioanele de mortar costă atât de puțin încât să nu trebuiască să le cumpărați suplimentar - luați-le doar cu dvs. atunci când vizitați un magazin de hardware. Întotdeauna asigurați-vă că le aveți la dispoziție în cantități suficiente, dacă acestea sunt necesare.

Sfaturi și trucuri Dacă este posibil, luați în considerare utilizarea găleților grei cu deschideri largi - este mai ușor și mai precis să se amestece, să se evalueze mai bine conținutul și să se amestece mult mai bine. În plus, nu se înclină atât de ușor.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul