Građevina

Zahtjevi za gradnju i konstrukciju

Balkoni se sastoje od vrhunskih prozora ili metalnih konstrukcija ili loggija integriranih u zid. Ako je prirodni kamen odabran kao podni pokrov, podloga se sastoji od betona ili čelika. Moguće vrste pričvršćivanja su lijepljenje ili stilt konstrukcija.

Važno je naginjati površinu od zida zida ili otvora za odvod. U većini slučajeva, balkon je već opremljen s dva do tri posto staze. Prirodno kamenje mora održavati nagib. smatraju se više osnovne zahtjeve prirodnog kamena na balkonu: Otpornost

mraz

  • vodonepropusnih spojeva Stabilno primjer s silikon
  • rub privitka
  • klizanja
  • Visina praga ispod granica građevinskog visina
  • baze

Stajanje balkone rata na sa najčešćim strukturna oštećenja. Mješavina padalina i razlike u temperaturi zahtijevaju visoku izgradnju. Ne samo da voda mora ocijediti, nego i dovoljnu količinu i brzinu. Pored profesionalno zatvorene podloge, sustav odvodnje mora biti dovoljno snažan u svim vremenskim uvjetima. Obično se koriste kompozitni sustavi za brtvljenje.

Odvodni odvod mora dovesti ili do preuređene kišnice ili otvora za odvod s cijevnim priključkom. Morska voda se ne može dogoditi ni s velikim količinama padalina. Stalna voda na balkonima kao što su lokve stalno uništava svaki kamen. Neispravan prirodni kamen, čak i uz najfinije pukotine o kosi, prije ili kasnije dovodi do odvajanja tanjura. Preostala voda može uzrokovati da se kamen rasprsne tijekom mraza. Berücksichtigen Razmotrite težinu čak i kada je vlažan

Pri odabiru među vrstama prirodnog kamena, prednost se daje stijeni koja se brzo suši. Vrlo je važno težina koju balkon može sigurno nositi. Što je upijajući prirodni kamen, veća je težina. Kompletna natopljena ploča od prirodnog kamena može gotovo udvostručiti svoju težinu.

Savjeti i trikovi Kada imate dovoljnu visinu tijela, trebali biste radije podnijeti ležajeve postolja kao oblik gradnje. Eventualno oštećene ploče mogu se lako zamijeniti.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar