Erektil dysfunktion - en åben samtale med partneren kan hjælpe

Erektil dysfunktion i en partnerskabsbyrde mand og kvinde og gøre nogle par målløs. Uden skam eller ude af frygt for at skade andre, foretrækker mange at tavle snarere end at tale med hinanden. En åben diskussion kan dog være et vigtigt første skridt i løsningen af ​​problemet og gøre det lettere for en mand at betro sig i en læge.

Hvad skal overvejes, når man taler om erektil dysfunktion

En sådan samtale koster at overvinde og mod i begge partnere og lige mænd, men det er ofte svært at tale om følelser som frygt for fejl og selvtillid. Ofte er en kvinde drivkraften. Fordi mange kvinder byrder det, når manden ikke taler til hende om det. For at hjælpe dig med at komme i gang kan følgende hjælpe:

  • Find det rigtige øjeblik. En afslappet og intim atmosfære, for eksempel på en tur sammen, en afslappet søndag morgenmad, efter en god middag sammen i badekarret eller under en lang køretur. Hvert par har deres egne personlige yndlingssituationer, hvor en samtale er nemmere.
  • Bliv objektiv, undgå følelsesladede situationer. I en tvist om budgetpengene eller det planlagte besøg hos svigermor har emnet "erektil dysfunktion" ingen forretning. Erektil dysfunktion bør ikke være forbundet med andre dagligdags- eller forholdsproblemer. Åndeligt og ærligt tale om dine egne følelser. Forstå partnernes følelser. Sæt ikke partneren under pres eller udøve følelsesmæssig tvang. Beslutningen om at søge lægehjælp skal foretages af manden selv.
  • Tving ikke samtalen. Hvis partneren ikke er klar endnu, er det tilrådeligt at tale om det senere. Hvis manden har formået at tale åbent med sin partner om sit problem og støttes af hende, er samtalen med lægen normalt ikke så svært for ham. Sammen med lægen kan man finde en form for terapi, der også tager højde for partnerens behov og krav og bringer den ønskede seksuelle tilfredshed tilbage.
Del med venner

Forlad din kommentar