Energija

Izgradnja

Izgradnja

Proširenje krova ponekad je problematično Proširenje krovnog presjeka može biti prilično korisno, ali budite svjesni da gnjavaža ovdje može biti ogromna, a prednosti nisu uvijek vrijedne visoke cijene. To također čini razliku želite li proširiti svoj krov u području streha ili na kraju kopita. Potonji je obično puno lakši, ovdje su često već montažne elemente koji se mogu instalirati relativno lako.

Izgradnja

Izgradnja

Kriteriji kada četkanje Eternit Dob i azbest otpor Stanje Trajnost Dob i azbest otpor Stari Eternit ploče mogu sadržavati azbest. Kod netaknutih Eternit ploča nema opasnosti. Zagušavanje i oštećenja kao i porozne površine mogu dovesti do oslobađanja štetnih azbestnih vlakana. Eternit ploče koje sadrže azbest treba zamijeniti kad god je to moguće.

Windrispenband - pažnja mora se posvetiti

Windrispenband - pažnja mora se posvetiti

Construction Gdje nije planirano potkrovlje preokret, jednostavno preuzeti pilota pojačanje - treba, ali kasnije krov biti uklonjena, samo Windrispenband ostaje. Međutim, stezanje zahtijeva puno stručnih znanja. Ono što je važno, možete pročitati ovdje. Remeni pojasevi i njihova funkcija Krovne konstrukcije također moraju biti ukrućene dijagonalno radi stabilnosti.

Podrum - ono što dolazi k meni?

Podrum - ono što dolazi k meni?

Izgradnja Oni koji se odluče za podrum pod njegovom novom bi se suočava sa značajnim troškovima. Pitanje koje se nameće je da li DIY je jeftiniji, te je moguće. To je pitanje detaljno, sljedeće doprinos i pojašnjava pojedine korake, potrebnu stručnost i potencijalne uštede. koraci u izgradnji podruma iskop gorenje stvoriti kanalizacijske cijevi položio temelj uzemljenje stvoriti bijeli sudoper beton podrum strop betoniranje betonskih stepenica proizvode izolacija vanjskih zidova pregrade graditi

Krovni premaz - je li to isplati?

Krovni premaz - je li to isplati?

Mnogi se pitaju je li novi premaz zapravo vrijedan vašeg krova - i da li se oni ne mogu sami primijeniti. Bilo da je to ono što morate obratiti pozornost, i gdje su prednosti i rizici premaza, možete pročitati ovdje u detalje. krov premaz je čisto kozmetička mjera crijep ili crijep za kaput gline boje, druge, ni život krova, ali to daje vodonepropusnost bolje ili traje dulje od površine krova.

Zeleni krov sam - tako da je izgradnja ide

Zeleni krov sam - tako da je izgradnja ide

Ako nastavite pažljivo i profesionalno i koristi ispravan materijal, možete stvoriti zeleni krov sama. Ono što trebate znati i obratiti pažnju, i kako pravilno graditi zeleni krov, otkriva se u sljedećim uputama. Provjerite Prije nosivosti krova krov promjera pitch i položaj krov protoka postojećih brtvljenje Zbog ovih faktora može se ocijeniti da li je ozelenjavanje je moguće.

ŠIrok raspon primjena - bitumenska krovna boja

ŠIrok raspon primjena - bitumenska krovna boja

Izgradnja bitumenska boja tekućina ima mnogo korisnih aplikacija, nalazi se u području krova, ali iu mnogim drugim trgovačkim sektorima najvažnije i najčešće se koriste spajalice za mnoge svrhe. Što još trebate znati o bitumenskim krovnim bojama, možete pročitati ovdje, kao i informacije o izvorima i preporučenim cijenama.

Zgrada

Zgrada

krov prevjes i krovna kutija mora biti tretirana Općenito, krov prevjes je prekrivena s krovnim okvir izrađen od jezik i utorom zajednice. Redovita obrada boja ovdje je bitna. Uobičajeni objašnjenja za veliku većinu krovne kutije ili su u prirodnom drvu ili bijele boje - tamno završi može se vidjeti u nekoliko slučajeva, previše, ali oni su u osnovi zbog učinka grijanja tamne boje uvijek malo problematična.

Krovni mahovina - to su vaše mogućnosti

Krovni mahovina - to su vaše mogućnosti

Moss na krovu izgleda vrlo neprivlačan, a neki stručnjaci vjeruju da pohranjena vlaga također može oštetiti krov. Koje opcije morate riješiti mahovina na vašem krovu možete naći u ovom postu. Moss infestation - odakle dolazi Moose - a također i neke vrste lišajeva - izuzetno su otporne i nevjerojatno prilagodljive biljke.

ČIšćenje dimnjaka: troškovi od novog propisa 2013

ČIšćenje dimnjaka: troškovi od novog propisa 2013

Od 1. siječnja 2013. godine postoji kompletna nova regulacija troskova dimnjaka na temelju slobodnog natjecanja. Stari KÜO pada iz vlasti, svaki vlasnik kuće sada ima pravo odabrati vlastiti dimnjak. pravila za besplatno dimnjačar izboru možete svaki dimnjačar zalaže za gomilanje test i brišući rad, koji je naveden u Saveznom uredu za gospodarstvo i izvozne kontrole.