Cel mai mare 20 de fitness se află

Jogging-ul este rău pentru articulații, ciclismul te face impotente și forța de antrenare oferă mușchilor culturistilor? Toate prostiile! Efectuăm cele 20 de cele mai cunoscute greșeli de fitness și luăm câinele de porc interior ultima scuză pentru a stoarce înainte de sportul de antrenament sau de formare regulată.

1. Arderea grasimilor in sport doar dupa 30 de minute

Greșit! Deja de la primul minut de exercițiu, organismul sporește arderea grăsimilor. Cu toate acestea, acest lucru a atins doar performanța maximă după 30 de minute. Dacă doriți să scăpați de grăsime, ar trebui să faceți exerciții timp de o jumătate de oră. În sporturile de anduranță, nu ar trebui să fie prea calm. Încărcarea de grăsime funcționează cel mai bine atunci când antrenezi 70-80% din pulsul maxim.

2. Cine transpira, nu este potrivit

Dimpotrivă, sportivii au o mai bună termoreglare. Din moment ce mușchii și celulele lor sunt mai eficienți, ei eliberează mai multă sudoare sub stres decât cu oameni nesportivi.

3. Formarea forței provoacă mușchii groși

Mai ales femeile se tem de adesea pentru a obține o cifră de culturism de la formarea de forță. Cu toate acestea, această teamă este nefondată. Dezvoltarea musculară este determinată de testosteronul hormonului sexual masculin, produs de organismul feminin numai în cantități mici. Forța de formare, prin urmare, provoacă o siluetă mai strictă și mai subțire pentru femei.

4. Întinderea nu aduce nimic

Experții argumentează despre efectele întinderii înaintea sportului. În caz de îndoială, încălzirea aici are sens. După antrenament nu trebuie să renunți la exercițiile de întindere: Mușchii întinși sunt mai bine aprovizionați cu sânge, rămân suplu și se pot regenera mai bine. În timp ce vă întindeți, nu răsfoiți dinamica înainte și înapoi, ci mai degrabă păstrați întinderea constantă timp de 20 de secunde.

5. Sportivii au nevoie de o dietă specială

Chiar dacă unii sportivi recreativi cred că după o jumătate de oră de funcționare continuă trebuie să recurgă la băuturi miraculoase izotonice, pilule de vitamine, trupe de putere și bare de energie - aceste produse sunt destinate doar sportivilor competitivi. Suplimentele dietetice nu fac ca mușchii obosiți să se simtă mai bine. Uneori există chiar și substanțe interzise în alimente. În loc să utilizați barele de putere și băutura atletului, utilizați mai bine bananele și spritzerele de suc.

6. Prin antrenament nu vă decolați

Cei care fac în mod regulat formare în greutate pe echipament nu ar trebui să fie surprinși dacă aduce chiar mai multe kilograme pe scară, ca și în vremuri nesportive. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă faceți griji, deoarece mușchii sunt mai grei decât grăsimea. Cu o masă musculară mai mare, apropo, rata metabolică bazală a caloriilor este crescută. Rezultatul: Chiar și în timpul somnului, oamenii musculare ard mai multă grăsime decât mufele de sport.

7. Formarea doar o dată pe săptămână nu ajută

Una este cu siguranță mai bună decât nici una. Mai ales începătorii își pot spori enorma capacitate de fitness cu o cursă de o oră pe săptămână. O combinație de formare de rezistență și rezistență îmbunătățește performanța, reduce tensiunea arterială, îmbunătățește nivelul de colesterol și îmbunătățește bunăstarea generală.

8. În formarea în greutate, muschii trebuie să facă rău

Dimpotrivă. Cine pune pe prea multe greutăți, poate repede repede și chiar răni. Corpul poate fi tonificat mult mai eficient dacă greutățile sunt relativ ușoare, dar exercițiile se repetă cu atât mai des.

9. Sauna vă face să fiți subțiri

Sweating nu are nimic de-a face cu arderea grasimilor. Corpul pierde apă și minerale în saună, dar nu un gram de grăsime. Lioții, care se transpiră în saună, ar trebui să umpleți imediat cu apă.

10. Jogging-ul este rău pentru articulații

La jogging, de două până la trei ori greutatea corporală afectează articulațiile. Cu toate acestea, jogging-ul le crește funcționalitatea, deoarece mișcarea produce un fluid mai sinovial. Acest lucru permite cartilajului să fie alimentat în mod optim cu lichid și să rămână sănătos și în formă mai lungă. Cu toate acestea, persoanele supraponderale, nesportive, ar trebui să înceapă să meargă încet pentru a-și folosi articulațiile pentru circulație.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul