Ukrasiti kuhinju - ove opcije koje ste

život, pogotovo u kuhinji, to nije samo dizajn kuhinje - zid dizajn i dekoracija igraju jednako važnu ulogu u prostornom smislu. Kako dati svojoj kuhinji učinkovitu atmosferu i kakvi trendovski savjeti i ideje postoje, pročitajte ovaj post.

Dekoracije u kuhinji

U osnovi, apsolutno biste trebali izbjegavati ogroman ukras u kuhinji. "Manje je više" je jasno moto ovdje.

Posebno male kuhinje brzo izgledaju neuredno, neuredne i neuredne kada su preopterećene ukrasima. Za veće kuhinje, divlja mješavina ukrasnih predmeta različitih stilova nije samo nemirna, već i vrlo neprikladna.

Pa pažljivo razmislite o ukrasi kuhinje svakako koristite samo one-of-a-vrste ukrasa. Stil dekoracije trebao bi se također uskladiti s kuhinjskim stilom. Na primjer, biljke uvijek izgledaju malo izgubljene i izvan mjesta u industrijskoj dizajnerskoj kuhinji u betonskom izgledu.

Učinkoviti ukrasni predmeti

Ne možete samo ukrasiti kuhinje sa štipaljkama. Naprotiv, ukrasni artikli mogu biti i posebni detalji za opremanje koje oči mogu odmah vidjeti. Kratko ćemo razmotriti najvažnije i dokazano sljedeće.

Svjetiljke

Udarna kuhinjska svjetlost može značajno oživjeti sobu. Bilo je to vitraž ili posebno dizajnirana žarulja od vizualno zanimljivog materijala, ima malu ulogu.

Svjetiljka bi se definitivno trebala uskladiti s kuhinjskom opremom i biti žarišna točka za sebe. Zanimljiva ideja također može biti objesiti domaću kuhinjsku svjetiljku. Kliknite vezu kako biste pronašli zanimljive ideje.

zatvoreni biljke

biljke su vrlo prijateljski i diskretan ukras. Ali oni mogu biti vrlo učinkoviti kao ukrasni objekti. Imajte na umu, međutim, da kuhinjska klima ne dobiva sve biljne vrste jednako dobro.

Čak designmäßig trebali vježbati malo u prilagodbi: biljke u svijetle boje, kao što su svijetlo crvene ili plave treba ostati prilično rezerviran za jednostavne i mirna dizajnirane kuhinje. Također se dobro slažu s drvenim dekoracijama.

Kuhinje koje su već vrlo žive u vlastitom pravu, s druge strane, imaju blagotvorno zeleno balansiranje. Ova biljka ili neke viseće biljke na gornjim ormarima mogu biti dobra ideja ovdje. Ali nemojte pretjerati.

dodatna oprema temu boje koju

dobro može izabrati temu boje za sve dodatne opreme u jednostavnim kuhinje, i to dosljedno slijediti:

 • salvete
 • mjesto tepisi i podmetače
 • vidljive male električne aparate u kuhinji (toster, mikser, aparat za obradu hrane, itd)
 • osnovana ukrasne čaše ili šalicu za kavu
 • Ako ste već

kamenje u čaši s odgovarajućim bojama

tekstila tema boja za kuhinju, vi bi također trebali svi tekstil ova tema subject:

 • sjedala
 • stolica pokriva
 • zavjesa
 • kuhinjske krpe i kuhinjske krpe
 • rukavice

Pogotovo s tekstilom mogućnost postaviti ne samo na određenu boju, ali i određeni uzorak: na primjer, često imaju širok trake u odabranoj boji udoban i ružan. Uzorak se zatim može ponoviti, kao i boja uvijek ili malo se razlikuju (manje preporučljivo).

Koristite tekstil, ali uvijek u malo abeweichenden nijansu od ostalih ukrasa, tako da je u skladu (ton-na-ton dizajn).

Flesenspiegel Bilo mozaik ili cementa optičkih pločice na zid područje: s popločan ogledala vrlo dobro vizualnih naglascima postaviti. Za to, popločana površina ne mora ni biti velika.

Posebno jednostavno namještene u bijele ili krem ​​kuhinjama koristi od ukrasne uzorke u cementnim optika pločice, koje su često ukrašeni u nježnim, mekim pastelnim bojama. Za takve kuhinje ovo je idealno opuštanje.
Ne morate nužno zamijeniti podnu oblogu - mala traka na zidu na pravom mjestu obično je dovoljna za efekt.

zidne dekoracije možete napraviti boji zida - ili oni mogu postati rustikalni kameni zid s kojima se suočava opeke (trake). Ovo je osobito korisno za kuhinje u vintage stilu.

Za razliku od toga, izgled koji se koristi često je bolje podržan od strane neobrađenih zidova od opeke ili furnirima u ovom dizajnu.

Dekorativni elementi na zidu

I opet, "manje je više". Pazite na jednu, dvije točke gledišta na zidu - ali moraju raditi za to. Neke ideje za to su

 • zidne satove (što je više moguće i markantnim dizajnom) velikog formata
 • slike (boja stilu sobi uklapa)
 • neke male police za pohranu u odgovarajuće boje (teme boja kuhinje)
 • daju male vitrina
 • sconces (blizu Essplatzes također za atmosfersku, osvijetljenu rasvjetu)

Važno je da dekorativna ploča ima skladan učinak. Ne bi trebalo biti "izvan običnih" - ali trebalo bi biti dovoljno blistavo da bi uhvatio oko. To se često radi trik kada je riječ o uspješnoj uređenje: samo naći sredinu između razvidnost i harmonije.

Savjeti i trikovi Pustite da vas inspiriraju vrlo minimalističkim dizajnerskim kuhinjama. Tu ćete često naći vrlo jasne ukrasne predmete koje ćete također moći koristiti za sebe.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar