Cupru turnare

Cupru este ușor de procesat. Aceasta include turnarea cuprului. În principiu, turnarea cuprului poate fi similară celei a aliajelor de bronz. Mai jos am rezumat toate informațiile importante despre turnarea cuprului.

Cuprul a fost întotdeauna procesat de omenire

Cuprul oferă multe posibilități de procesare, dar în același timp, este, de asemenea, foarte ușor de procesat. Acest lucru a însemnat că, după perioada neolitică, cu epoca cuprului, a apărut o epocă întreagă după numirea metalelor neferoase. Pentru turnarea de cupru includ aliaje de cupru (nr de bronz)

  • aliaje de cupru, cum ar fi aliajele cupru bronz (bronz cu staniu)
  • ca punct roșu

alamă topire alamă

de cupru, punctul de topire a cuprului este de 1.085 grade Celsius. În consecință, aveți nevoie de un cuptor de topire care atinge aceste temperaturi. Cu un creuzet și bronz de bronz pentru a face bronzuri, aveți echipamentul potrivit.

Accelerați topirea cuprului

Pentru a accelera procesul de topire, rupeți cuprul în bucăți mici. De asemenea, puteți cumpăra un granulat special de cupru, ceea ce face ca topirea cuprului să fie și mai rapidă. Când utilizați cuptorul, respectați întotdeauna instrucțiunile producătorului.

Turnarea cuprului în matriță

După topire, puteți arunca cuprul în aceleași matrițe pe care le folosiți pentru bronz. Deci, nisip de turnare uleios, care este compactat bine pentru a face o matriță negativă. Interiorul poate fi presărat cu pulbere de talc. Despre poartă este apoi sprue. Lăsați cuprul turnat să se răcească destul de mult.

îndepărtarea Tips & TricksNach de mucegai, puteți edita în continuare cupru turnat și termina la suprafață, de exemplu prin lustruire cupru.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul